Bangkok og Koh Samet

9 dager
Fra Nok 9400,- per person
når 2 reiser sammen og deler rom.

Inkl:
Privat transfer fra Bangkok flyplass til Ban Phe.
Speed boat fra Ban Phe til Koh Samet.
5 netter i dobbeltrom inkl. frokost på Toks Litle Hut, Koh Samet.
Speed boat Koh Samet-Ban Phe.
Privat transfer fra Ban Phe til Bangkok.
3 netter i dobbeltrom inkl. frokost på Eastin Grand Hotel Satorn, Bangkok.

Dag 1

Velkommen til Thailand og Koh Samet.
Dere blir møtt på flyplassen i Bangkok og kjørt til Ban Phe i bil med sjåfør kun for dere. Ca 3 timers tur.
Her venter speed boat som tar dere til Koh Samet og Ban Phe. Dere deler speed boat med andre gjester til øya. Ca 10 min tur

Koh Samet er en vakker Thailandsk øy på sitt beste. På den lille øya finner du små bukter, kritthvite strender og et azurblått hav. Her kan du velge mellom camping på bortgjemte, øde strender til en moderne bungalow i mer bebodde og livligere områder.

Dag 2-7

Nyt livet på vidunderlige Koh Samet.

Dere bor på Koh Samets beste strand og hyggelige Toks Little Hut.
https://kohsamed.net/tokslittlehut.html
Meget enkel standard inkl. frokost.

Dag 6

Turen går fra Koh Samet til Bangkok med speed boat til Ban Phe og bil med sjåfør fra Ban Phe til Bangkok. Kun for dere.

Bangkok er en ekte storby med folkemengder og masse aktiviteter og opplevelser. Gatekjøkken, boder med klær, suvenirer og tropiske frukter pryder alle fortauene, uansett hvilken tid på dagen. Og et velfungerende Skytrain-system som gjør det enkelt å komme seg rundt.

Dag 6-9

Gå på oppdagelsesferd i Bangkok.
Dere bor på Eastin Grand Hotel Satorn.
Executive super sky de lux rom med tilgang til lounge. Høyt oppe med flott utsikt.
https://www.eastinhotelsresidences.com/en/eastingrandsathornbangkok/default.html
5 stjerners hotell inkl. frokost.

Kan forlenges/kjøpes som en del av egen tur.

Temple turer og Buddha figurer
Besøk mange av templene i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 buddhaene, etc. Den vakreste er fantastiske Grand Palace med gulltak, templer og en rekke statuer og Buddha figurer – det er et fantastisk syn. Men du må ha lukkede sko, lange ermer og lange bukser hvis du besøker templet, siden det er et hellig sted. Du må imidlertid være oppmerksom på at du må vise pass eller kopi av passet for å komme inn.

Markeder
Rundt i Bangkok er det mange små boder som åpner rundt klokken 12.00. Her er alltid muligheten til en god handel – en av de beste stedene å gå for en slik er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøke Patpong, det berømte nattmarkedet ved Sky Train Station Saladaeng. Hvis det er helg, så må man besøke det berømte weekendmarkedet i Jatujak Market ved Sky Train Station Mochit. Mange som mener at dette er det siste «ekte» markedet. Alt er til salgs, og alt er billig, men man burde være tidlig ute for kl. 11 er det allerede mange mennesker der! Det flytende markedet er også et must når du er i Bangkok.

Shopping
Ta Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøk Mah Boon Krong (MBK), Discovery Center eller Siam Paragon hvor alle merkevarene er. I Siam Paragon er det mulighet til å prøve VIP-kinoen (6. etasje), hvor filmer ses i store lenestoler med teppe og puter, og evt. en liten cocktail? Siam Paragon tilbyr også Siam Ocean World og bowling! Terminal 21 er også et flott sted å handle, og samtidig er det litt av en opplevelse, fordi senteret er utformet som en shoppingreise jorda rundt.

Uteliv
Det er mange morsomme steder å besøke i Bangkok, inkludert kafeer, barer og flotte restauranter. Det bør være ulovlig å besøke Bangkok uten å nyte en drink i State Towers utendørs Sky Bar på 63. etasje. En Apple Martini med utsikt over Bangkok om natten er helt fantastisk! Men her må du kle deg pent, ellers kommer du deg ikke inn. Du kan også gå til en annen Sky Bar på toppen av United Center Building, der det ikke er noen kleskode.

Dag 9

Bil med sjåfør fra hotellet til flyplassen, kun for dere.

Tillegg:
Dere ordner selv flybillett t/r Bangkok
Alle måltider, bortsett fra frokost
Drikke og utflukter/inngang til severdigheter.

For et konkret tilbud og mer informasjon.
Kontakt Berg Reiser AS på tlf 91 79 00 85 eller mail post@bergreiser.com